Vzglavna stranica Sono Retro

370,00 670,00 

Vzglavna stranica Sono Retro se lahko pohvali s čudovitim oblazinjenjem in je priljubljena pri ljubiteljih večnega minimalističnega retro stila. Ta vzglavna stranica je pomemben element slovenske BoxSpring postelje, ki predstavlja novi trend postelje na ključ. Vzglavna stranica Sono Retro je na voljo v številnih materialih in barvnih odtenkih, zato jo boste brez težav umestili v svojo spalnico.

Po naročilu izdelka boste izbrali še material in barvo oblazinjenja. Po oddanem naročilu vas zato še pokličemo.

Retro stil v vaši najljubši barvi


Vzglavna stranica Sono Retro je na voljo v številnih barvnih odtenkih tkanine in umetnega usnja – trenutno aktualno barvno karto dobite na prodajnem mestu Spalnega centra Maremico. Izberite svojo najljubšo kombinacijo in si pričarajte posteljo po vašem okusu.


V družbi postelje BoxSpring


Vzglavna stranica Sono Retro se poda večini posteljnim okvirjem. Izjemno priljubljena je v kombinaciji s slovensko posteljo BoxSpring Lite, ki slovi po unikatnem oblazinjenju, nadstandardni višini in ležišču Leticia , ki ga izdelamo glede na individualne potrebe in želje vsakega ljubitelja zdravega in udobnega spanja.


Izdelana v Sloveniji


Če se že poigravate z mislijo, kako idealno bi se vzglavna stranica Sono Retro podala vaši postelji oz. spalnici, naj vam predstavimo še en dodaten razlog, zakaj jo izbrati. Gre za vzglavno stranico, ki je ročno izdelana na domačih slovenskih tleh. To vam omogoča veliko izbiro materialov in barv, hitro dobavo in možnost, da ji čez čas osvežite barvo oblazinjenja, če bi se jo naveličali oz. bi želeli spremeniti stil vaše spalnice.


Tehnične lastnosti


 • Končna višina oblazinjene vzglavne stranice Sono Retro je 113 cm.
 • Ob steni zavzame 8 cm dodatnega prostora.
 • Materiali oblazinjenja: Na voljo so številni barvni odtenki v tkanini ali umetnem usnju – trenutno aktualno barvno karto dobite na prodajnem mestu Spalnega centra Maremico ali nam pišete na trgovina@maremico.si in poslali vam bomo aktualno barvno karto.
 • Vzglavna stranica Sono Retro je običajno pritrjena na podstavek, če jo kupite v Spalnem centru Maremico v kompletu s posteljnim okvirjem. Sicer je samostoječa.
 • Na voljo so različne širine in višine:
  – standardne širine: 90, 100, 140, 160, 180 in 200 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XL: širina 220 cm, višina 120 cm.
  – nadstandardna širina velikosti XXL: širina 220 cm, višina 152 cm, 156 cm ali 160 cm.

Spletna stran za delovanje potrebuje piškotke. Nastavitve lahko spreminjate tukaj.